Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

maxas

14. 12. 2010 8:34
Hezky popsáno,

přesto si myslím, Anglie patří k zemím s nejistou budoucností a brzo ji zachvátí etnické a náboženské konflikty zejména s militantním islámem. Na to že přežije v klidu a pohodě příštích 50 let bych si nevsadil ani penny. Ale s tím my těžko něco naděláme!!

0 0
možnosti

Páya

14. 12. 2010 11:34
Re: Hezky popsáno,

Proc by mely? Za padesat let se predpoklada, ze procento mensin bude 20%. To neni nijak vyznamne cislo na to, aby predstavovalo vylozene nebezpeci. Navic se zavadi prisne limity na imigraci ze zemi mimo EU, takze vetsina bude tvorena jiz nekolikatou generaci a Anglie ma historicky velice dobrou schopnost integrovat pristehovalce i v podstatne vyssim meritku. Muslimska menisna tvori pouha 3% populace, coz je min nez napriklad ve Svycarsku, Rakousku nebo Dansku. Je pravda, ze je to hlasita mensina, ze ktere pochazi spousta magoru, ale kdyby doslo na lamani chleba, pochybuju, ze bili by byli ti, kteri by meli problem. Neni to tak davno, co jsme ukazali, ze dokazeme likvidovat nepohodlne lidi v bezprecedentnim mnozstvi.

0 0
možnosti

zdeseny obcan

13. 12. 2010 22:26
bublina

Bublina s nemovitostmi dopadne spatne. V Irsku to bylo to same, o Dublinu se tvrdilo ze to bude druhe Silicon Valley, drahota, stavelo se horem dolem a co z toho zbylo? Nic, i ta jedina po svete znama ciste irska softwarova firma, IONA Technologies zkrachovala.

0 0
možnosti

Páya

13. 12. 2010 20:03
Ja jsem skeptik

Jak jsem zjistil, jsme partnery tohoto projektu, a bylo opravdu fajn, kdyby to fungovalo. Ale presto si myslim, ze prirovnavat East London Tech City k Silicon Valley, je hodne premrstene. Opravdu si myslite, ze budouci Yahoo!, Google, Facebook, Twitter, PayPal vznikne prave v Londyne? Zacinajici IT firmicky s genialnim napadem mivaji vetsinou jiny osud v Britanii nez USA. Za prve jeden neuspech vetsinou znamena konec podniku, kdezto v USA jsou podikvaci pobizeni to zkusit znovu a znovu, a za druhe, i kdyz se prijde s genialnim projektem, tak neni jakasi vule to dotahnout do takovych koncu jako vyse zminene firmy a projek se vetsinou proda nejake korporaci. Coz je taky nejspis duvod, proc do toho jdou Intel a Cisco, kteri jsou timto vykupocanim now-how vyhlaseni. Navic je riziko, ze spousta IT firmicek, ktere v okoli Old Street existuji uz ted, bude udusena vysokym najmem, ktery skoro urcite bude prichodem korporaci zpusoben. Alespon, ze korporace tam presouvaji R&D, kdyz uz nic jineho.

0 0
možnosti

Mind The Gap

13. 12. 2010 23:26
Re: Ja jsem skeptik

Chapu Vasi skepsi, na druhou stranu sam jste rekl, ze vase firma je partnerem projektu. A rozhodne neni sama, muj klient take je do projektu zapojen, takze mam informace pomerne z prvni ruky. A i kdyz se tomu mozna nechce verit v UK vznikaji firmy, ktere jednou mohou mit podobny potencial v IT jako BT, BP, Centrica, M&S, HSBC, Lloyd''s, Barclay''s, kdyz se podivate na ta jmena tak mnoho britskych firem si vede pomerne velmi dobre a narozil od USA jsou banky v lepsim stavu a navic tu neni to, co jsem jiz zminoval euro. Dalsim faktorem je fakt, ze vyvoj software se zmenil. Neni to uz o software, ale sluzbe. Podivejte na takovy Twitter podle odhadu, kdyby udelali IPO ma valuation 3bn USD. Na to, ze je to sluzba totalne v cervenych cislech, to same Facebook, tak ta valuation je velice vysoka. Tudiz to neni o software, ale o sluzbe nad. A neni vylouceno, ze v UK vznikne novy Twitter, nebo neco podobneho. Internet nezna hranice, mimochodem ICQ vzniklo v Irazeli napr.

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 24403x
Bylo nebylo. Nebo vlastně bylo. Jednou jsem začal psát. Pak jsem se do toho zažral, ale pak mě to přestalo bavit. Publikoval jsem všechno možný. Teď vlastně je úplně jedno, co sem napíšu. Jelikož ten, kdo mě zná, ten už ví, že ode mě jdou čekat různý věci. Ale stejně si to píšu hlavně asi tak nějak sám pro sebe. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy